kuru kuru süt için ürünler (3)

Susam Tohumu

Susam Tohumu

Susam tohumları, beyaz, kahverengi, siyah, kırmızı ve sarı gibi çeşitli renklerde bulunan çok yönlü bir bileşendir. Bu tohumlar, paketlemeden önce siyah kabuğun çıkarılması için kabukları soyulmuş olarak gelir ve daha koyu tohumlar en fazla lezzeti sunar. Susam tohumları, ekmek ve çörekler için yaygın olarak kullanılan, ağızda taze bir patlama hissi veren fındıksı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, Asya mutfağında salataların ve kızartmaların üzerine serpilir. Öğütülmüş susam, Orta Doğu'da temel bir macun olan Tahini'nin ana bileşenidir ve tohum barlarında, tavuk yemeklerinde ve pirinç yemeklerinde kullanılır.
Buğday kepeği

Buğday kepeği

Melamin içermeyen Hayvan yemi için uygun İnsan tüketimi için uygun Garip kokulardan ve canlı böceklerden arındırılmış.
Soya unu

Soya unu

Talep Edilen Öğeler Standart Sonuç Görünüm Açık sarıdan açık kahverengiye Uygun Ham protein %46 min %46.15 Ham Yağ %1.0 min %1.10 Ham Lif %3.0 max %2.20 Nem %10 max %8.22 Kalsiyum %0.20 Fosfor %0.65 Toplam amino asit %4.50 Toplam Sindirilebilir Besinler %73 min %78.00